Je bent niet ingelogd, of je hebt niet de rechten om deze pagina te bekijken.
Dit kan een van de volgende redenen hebben:
Je bent niet ingelogd. Voer je naam en wachtwoord in de velden in en probeer het nogmaals.
Je beschikt over onvoldoende toegangsrechten tot deze pagina. Mogelijk probeer je een bericht van een ander te wijzigen, beheerdersfuncties uit te voeren of gebruik te maken van andere functies waarvoor bepaalde rechten zijn vereist.
Het kan ook zijn dat de beheerder je account heeft afgesloten, of dat het account nog geactiveerd moet worden.


 
IndexFilmsProgrammamuziekgamesKidsRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Algemene regels

Ga naar beneden 
AuteurBericht
[T]ommy
Admin
[T]ommy

Aantal berichten : 50
Punten : 543665
Registratiedatum : 10-10-09
Leeftijd : 23
Woonplaats : Eindhoven

BerichtOnderwerp: Algemene regels   ma okt 25, 2010 10:28 am

Welkom op FusionNETWORK

Voordat je gaat deelnemen op dit forum willen we je even wijzen op een aantal regels

FusionNETWORK is voor iedereen die iets wil vertellen, of om zomaar iets neer te zetten

Let daarbij op onderstaande regels


Algemene forumregels:


1. Respecteer een ander, kraak een ander nooit af om zijn/haar mening. Discriminerende/rasistische opmerkingen of aanstootgevende teksten en plaatjes zijn niet toegestaan.

2. Jij bent verantwoordelijk voor posts onder jouw naam. Maak je gebruik van een publieke computer, zorg er dan voor dat je uitlogt voor het verlaten van de computer.

3. Probeer ontopic te blijven als je reageert op een onderwerp

4. Pas HOOFDLETTERS, Leestekens ( !?#@$":' ) en smilies met mate toe, dan blijft het goed leesbaar voor de andere gebruikers

5. Een topic mag niet in meerdere secties geopend worden, let er daarbij ook op dat je een aanvraag of vraag om hulp in de juiste sectie zet (crossposten)

6. Als je niks toe te voegen hebt, post dan ook niks. Op die manier het aantal posts dat op je naam staat verhogen, kan tot gevolg hebben dat ditzelfde aantal met de hand verlaagd wordt.

7. S3ri@ls/cr@cks zijn verboden, deze mag je niet in het openbaar vermelden. Van de poster wordt verwacht dat hij een 'werkende' post doet en de benodige informatie in de post verwerkt, dit geld ook voor installatie uitleg!!! Kortom, je mag dus wel een serial code gebruiken, maar je zorgt dat deze in het bestand zit verwerkt. In dit geval een ZIP bestand.

8. Links naar andere forums/s3ri@ls/cracks in het openbaar zijn niet toegestaan. Wil je iemand hiermee helpen, doe dit dan via privé berichten

9. Reclame maken of het aanbieden van downloads van andere forums d.m.v. links of namen is ook niet toegestaan

10. Het uitdagen en of uitschelden van een admins/mods/users na het krijgen van 1 of meerdere waarschuwingen zal resulteren in een tijdelijke of permanente ban

11. Het exploren (posten/spotten) mag alleen gedaan worden door leden van het twilight_team. Om je aan te melden als explorer kun je contact opnemen met Administrators Tommy en Arnoud

12. Om te kunnen downloaden moet je een reply of bedankje zetten. Laat een leuk bedankje achter voor de explorer. Een reeks getallen of letters wordt niet op prijs gesteld.

Op het breken van deze regels staan straffen variërend van een waarschuwing tot het weren van de site.
We werken met een berispingensysteem als je de link volgt vindt je de verdere uitwerking. Een member van de staff heeft altijd de mogelijkheid af te wijken en hogere straffen op te leggen. Dit kan in sommige situaties leiden tot een ban zonder enige waarschuwing.


Tenslotte nog de laatste mededeling:

Een admin of moderator is ten alle tijde bevoegd om, zonder opgave van reden, een shoutregel, topic of reply aan te passen

Met vriendelijke groeten

Het Fusion_Team

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://fusionnetwork.forumactie.com
 
Algemene regels
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Forum :: Regels en hoe te beginnen-
Ga naar: